Kenneth Hansen (Norge)

Et egenartet fritidshus i Norge med detaljert gjennomtenkt planløsning.

Det er flott å ha kunder som vi kan samarbeide med for å oppnå spenndende løsninger.
I dette huset var målet å forene det tradisjonelle og det moderne. Som følge av dette er utvendig arkitektur kantet og kraftig. Det var viktig å lage spennende, livlige og samtidig individuelle rom i huset. Både for samvær og for privat kvalitetstid – for å arbeide, tenke og slappe av. Kunden syntes dette lyktes utmerket.
Et favorittmøtested er det åpne rommet i midten av huset med et stort moderne funksjonelt kjøkken, en kjøkkenøy og en koselig spisestue.
Fra alle sentrale rom har man vakker utsikt ut. Store vinduer og doble terrassedører gir huset et solid og rustikk utseende. Samtidig refererer den innvendige planløsningen og materialbruken til en bevisst kunde med moderne smak og ønske om å kombinere bekvemmeligheter for å tilbringe fritid på den beste måten og samtidig vise ærbødighet til lokale byggetradisjoner.
En koselig peisestue passer for selskapelige samtaler, her kan man slappe av med en god bok eller musikk og nyte bål fra peisen.
Uteterrassen er også verdt å legge merke til. Den er i skyggen, delvis under tak. Kunden ønsket å få en sitteplass som kan brukes hele året og som minner litt om et amerikansk strandhus.
Kundens ønske om å skape et spesielt feriested for familien på fjellet er gått i oppfyllelse.
Huset og konseptet er utarbeidet i samarbeid med Kenneth Hansen.

Send en forespørsel

Email again: